Cautare

2525 de rezultate pentru "teodor irimus consultant asigurari ing" (8.61 secunde)
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
In primele sase luni ale anului in curs infuziile de capital din strainatate in companiile de asigurari care activeaza in Romania au depasit 150 milioane euro, in crestere fata de prima jumatate a anului trecut, cand depaseau 113 milioane euro, se specifica in informatiile date publcitatii de catre Oficiului National al Registrului Comertului.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Asigurari. Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Daca pana in ianua-rie 2011 ei nu incheie asigurari obligatorii de 10-20 de euro, risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 de lei. ... Nu toate companiile de asigurari de pe piata romaneasca ofera polite obligatorii.
Cum reparatiile trebuiau platite de Euroins, autoturismul a stat 10 zile fara sa poata fi reconditionat, pentru ca inspectorii de daune ai societatii de asigurari nici macar nu s-au sinchisit sa faca constatarile.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual.
Costurile companiilor de asigurari in urma cutremurului din Japonia s-ar putea situa intre 10 si 25 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor analistilor, transmite Wall Street Journal (WSJ). ... Pierderile provocate de calamitati companiilor de asigurari vor fi semnificativ mai mici, doarece multi proprietari vor raporta pagube reduse.
Anterior acestei decizii, politele de asigurare obligatorie impotriva dezastrelor erau emise de PAID dar vandute doar de cele 13 companii de asigurari membre ale Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID).
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Eugen Nicolaescu desfiinteaza directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi desfiintate directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate.
Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania. ... Precizez acestea pentru a interpreta corect nivelul mediu al pensiei de asigurari sociale de stat, situat la 810 lei, potrivit datelor comunicate pentru luna februarie 2013.
"In practica, prevederile esentiale ale Directivei 24 sunt deja aplicate in Romania, conform Ordinului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr.
Toti alergatorii care au participat la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, au beneficiat de testari gratuite, la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Asigurarea poate imbraca fie forma Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate, fie forma unei asigurari medicale incheiate cu o firma privata. ... Asigurati-va ca informatiile sunt in contract, astfel incat sa puteti lua legatura cu societatea de asigurari, daca apar probleme.
Deoarece mutilariea genitala pur si simplu nu exista ca diagnostic in schemele companiilor germane de asigurari de sanatate. ... - Pana acum, casele de asigurari au refuzat in repetate randuri sa acopere costurile pentru tratamentele de care au nevoie victimele mutilarii genitale.
Dupa ce doctorii banateni l-au pus pe picioare, olteanul s-a dus glont la tribunal, unde a dat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate.
google-analytics.com